La aceasta campanie de reciclare poate sa participe orice persoana fizica sau juridica care aduce la schimb scaune de birou sau mobilier office uzate si care se incadreaza in conditiile disponibile Link. In schimbul scaunelor si mobilerului office persoanele fizice vor beneficia de un discount de 20% la achizitionarea de produse noi, iar in cazul persoanelor juridice procentul de reducere se va stabili in functie de parametrii tehnico-economici. Reducerile nu se acorda pentru fiecare produs uzat in parte si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Scopul principal este de a oferi posibilitatea organizatiilor caritabile de a selecta cele mai bune scaune sau mobilier office si de a oferi sprijin pentru sustinerea sanatatii utilizatorului prin oferirea posibilitatii de a achizitiona mobilier si/ sau scaune ergonomice la un pret mai mic, care sa-i asigure o pozitionare corecta a spatelui.

Responsabilitatile noastre prioritare inglobeaza 3 valori: protejarea oamenilor, mediului si a produselor.

NS Office Variety a participat la targul de mobila BIFE 2013 care a reunit peste 300 de producatori, importatori si distribuitori din Romania si strainatate.

Pentru NS Office Variety a fost un beneficiu participarea la acest targ de mobila, privind cresterea notorietatii brandului in randul clientilor fizici, persoanelor juridice care activeaza in domeniul mobilei cat si in randul arhitectilor cu care ne-am intalnit. Targul de mobila BIFE a fost dedicat industriei de mobila, accesoriilor si decoratiuniilor.

In cadrul targului de mobila NS Office Variety a organizat o tombola pentru clientii care ne-au vizitat standul si care au intrat in posesia talonului de participare la „Tombola Toamnei la NS Office Variety”. Clientii care au talonul de

In perioada 17 septembrie – 21 septembrie 2013, cu ocazia Targului de Mobila BIFE 2013 la care vom fi prezenti, toti vizitatorii sunt invitati la standul 24 NS Office Variety Pavilion C4 pentru a intra in posesia talonului de participare la „TOMBOLA TOAMNEI”.

Taloanele de participare la „TOMBOLA TOAMNEI ” pot fi gasite la standul nostru, iar extragerea la sorti va avea loc in data de 02 decembrie 2013. Taloanele pot fi depuse in urna pe care o gasiti la standul nostru din cadrul Targului de Mobila BIFE 2013, cat si la sediul nostru din Str.Sf. Calinic 11, Oras Pantelimon, Judetul Ilfov, incepand cu data de 22 septembrie 2013.

NS Office Variety reprezinta NOWY STYL GROUP oficial in Romania din ianuarie 2013. Actualmente Grupul Nowy Styl este lider european si unul din cei mai mari producători mondiali de mobilier de birou si scaune pentru diverse aplicatii. Actualmente, portofoliul Grupului cuprinde patru marci de mobilier: Nowy Styl, BN Office Solution, Grammer Office, Forum Seating si Baltic Wood – membru al grupului.

GIS, unul dintre eventimentele dedicate arhitecturii de interior si design-ului din proiectele de birouri, hoteluri si clădiri comerciale, care se adresează arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii și de lumini, mediilor de specialitate, universitar și academic, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor