NS Office Variety a participat la targul de mobila BIFE 2013 care a reunit peste 300 de producatori, importatori si distribuitori din Romania si strainatate.

Pentru NS Office Variety a fost un beneficiu participarea la acest targ de mobila, privind cresterea notorietatii brandului in randul clientilor fizici, persoanelor juridice care activeaza in domeniul mobilei cat si in randul arhitectilor cu care ne-am intalnit. Targul de mobila BIFE a fost dedicat industriei de mobila, accesoriilor si decoratiuniilor.

In cadrul targului de mobila NS Office Variety a organizat o tombola pentru clientii care ne-au vizitat standul si care au intrat in posesia talonului de participare la „Tombola Toamnei la NS Office Variety”. Clientii care au talonul de

participare la tombola si nu au depus cuponul in urna sunt invitati la showroomul nostru din str. Sfantul Calinic nr.11, oras Pantelimon, jud. Ilfov pentru a-l depune. Regulamentul de participare poate fi consultat pe www.artenter.ro , www.scaune.biz .

Inca din 1992  produsele  brandului NS Office Variety se definesc ca produse de calitate, functionale, ce satisfac o categorie  larga de criterii si clienti. Gama larga de produse ofera posibilitatea ca fiecare individ  sa isi gaseasca produsul ideal prin oferirea armoniei dintre calitate, functionalitate si pret ce satisfac gusturile clientilor de peste 20 de ani. Datorita diversitatii produselor, mobilierul nostru poate fi folosit in amenajarea diferitelor spatii office, sali de conferinta, de asteptare, spatii gastronomice si chiar locuinte.

NS Office Variety comercializeaza produse de mobilier reprezentate de sase branduri: Nowy Styl, BN Office Solution, Grammer Office, Forum Seating, Baltic Wood, Rohde&Grahl pe care NOWY STYL GROUP le are in portofoliu.

Brandul Nowy Styl are in portofoliu peste 200 de modele de scaune disponibile in diverse variante de tapiterie (scaune operationale, scaune pentru sali de conferinta, scaune metalice pentru cafeterie).

Brandul BN Office Solution cuprinde sase linii de mobilier, solutii complete pentru amenajarea birourilor.

Brandul Grammer Office are in portofoliu scaune ergonomice cu mecanisme revolutionare care asigura sanatatea&confortul utilizatorului pe parcusul a mai multor ore de stat la birou.

Brandul Forum Seating cuprinde peste 15 modele de scaune pentru stadioane, cinematografe, amfiteatre, sali de conferinta.

Brandul Baltic Wood este unul dintre cei mai dinamici producatori de pardoseli din lemn cu trei straturi.

 

Facebook Twitter LinkedIn Google More...