Eco-Logic
Grupul Nowy Styl este unul dintre cele mai dinamice grupuri de mobilier care a inregsitrat un trend ascendent, privind dezvoltarea pe segmentul scaunelor de birou. Dorim ca portofoliul nostru de scaune care include solutii complete pentru birou si home sa fie disponibile pentru utilizatorii din intreaga lume. Atunci cand realizam sute de produse noi ne asiguram ca ne reamintim responsabilitatile pe care le avem pentru mediul inconjurator in care operam. Urmam agenda noastră Eco-Logic in trei domenii: Oamenii, Produse si Mediu.

Oameni
Fiind un angajator in cautare permanenta de forta de munca, noi suntem responsabili in ceea ce priveste respectul, tratamentul echitabil si fundamental pentru construirea relatiilor noastre cu angajatii. Noi sprijinim reangajarea de oameni care au fost exclusi de pe piata fortei de munca (persoane cu varsta de peste 50 de ani, persoane cu dizabilitati, detinuti). Nu angajam in schimb copii cu varste sub 16 ani. Noi actionam in mod legal si respectam pe deplin libertatile civile. Lucram pentru a fii în conditii egale cu clientii, furnizorii si contractorii. Noi ii respectam pe competitorii nostri. Colaboram doar cu companii care respecta drepturile omului. Activitatea noastra de caritate se realizeaza prin intermediul Fundatiei Janusz Korczak.

Produs
Scopul principal a ceea ce facem noi este satisfactia clientilor nostri. Siguranta si calitatea produselor noastre sunt punctele de plecare pentru noi in realizarea produselor de foarte buna calitate. Inainte ca un produs sa fie lansat pe piata noi il testam in departamentul nostru de cercetare in-house. Siguranta produsele noastre este certificata de catre institutii independente. Pentru a garanta utilizarea fara probleme a produselor noastre noi le oferim clientilor nostri instructiuni de montaj si exploatare.

Facebook Twitter LinkedIn Google More...