Acesta reprezinta contractul nowystyl.ro cu clientii.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Te rugam citeste cu atentie termenii si conditiile in versiunea cea mai recenta pe pagina "Termeni si Conditii". NowyStyl.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Site-ul http://www.nowystyl.ro denumit in continuare NowyStyl.ro este administrat de SC NS Office Variety SRL.

  1. Confidentialitatea datelor

NowyStyl.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

NowyStyl.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terte parti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. NowyStyl.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail sau datele tale de contact unor terte parti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.

  1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului NowyStyl.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea NowyStyl.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al NowyStyl.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  1. Accesul la informatiile de pe site

NowyStyl.ro garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal. NowyStyl.ro nu confera utilizatorilor drepturi de a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC NS Office Variety SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.

  1. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI NowyStyl.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL NowyStyl.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI NowyStyl.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

  1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul NowyStyl.ro este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. NowyStyl.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. NowyStyl.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

NowyStyl.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi afisate in continutul acestuia. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. NowyStyl.ro isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

  1. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe NowyStyl.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii NowyStyl.ro, cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

NowyStyl.ro isi rezerva dreptul de a efectua oricand schimbari cu privire la continutul site-ului artenter.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Utilizatorul NowyStyl.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare, iar in situatia in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre NowyStyl.ro, va inceta utilizarea site-ului. In cazul in care utilizatorul continua sa foloseasca acest site, se considera ca modificarile efectuate au fost acceptate tacit de catre acesta.

Dreptul de returnare a produselor

Clientul (persoana fizica) are dreptul de a notifica in scris SC NS Office Varietty SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, plus inca 14 zile de la anunt sa returneze produsul, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti O.U.34/2014. Produsele se pot returna prin Posta Romana sau firma de curierat. Returnarea banilor (costul produsului si taxele de livrare) se va face in termen de 14 zile de la anunt sau cel mai tarziu pana la primirea produsului. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima actualizare: 13.06.2014

Facebook Twitter LinkedIn Google More...